Specialisten op het gebied van ✓ Verkeersveiligheid audit, ✓ Verkeersontwerp ✓ Parkeren en ✓ Langzaam verkeer

Adviesbureau voor parkeren

VAGN – een gespecialiseerd adviesbureau uit Dongen, nabij Tilburg, heeft vele jaren ervaring met allerlei oplossingen en onderzoeken die verband houden tot parkeren en mobiliteit. We werken voor verschillende opdrachtgevers, zoals de overheid, het bedrijfsleven en particulieren. Onze verkeerstechnici voorzien de opdrachtgevers van advies en oplossingen op het gebied van verkeer, infrastructuur én vervoer.


Waarvoor schakelt u ons adviesbureau voor parkeren in?

Ons adviesbureau voor parkeren en mobiliteit voorziet u graag van plannen om voldoende parkeergelegenheden op een veilige manier te realiseren. Daarbij kijken we uiteraard naar het verschil tussen lang en kort parkeren:

  • Kort parkeren: het voertuig voor een korte periode parkeren om bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen te doen.
  • Lang parkeren: het voertuig voor een langere tijd parkeren, bijvoorbeeld voor woningen en werkgelegenheden.

Mensen willen niet te ver lopen wanneer ze op hun bestemming zijn, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende parkeerplekken zijn in de buurt van winkels, bedrijven, ziekenhuizen en woningen. Daarvoor schakelt u een verkeersdeskundige van VAGN in.


Schakel onze verkeerstechnici in voor een passend plan

Wanneer u uw opdracht bij ons adviesbureau besluit te parkeren, weet u zeker dat u professioneel en deskundig geholpen wordt! Wilt u door ons een parkeeronderzoek laten uitvoeren om een parkeerplan op te stellen? Of heeft u vooraf vragen over onze dienstverlening met betrekking tot parkeren? Neem dan gerust eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden wanneer u belt naar 0162 - 69 59 09 of als u ons contactformulier invult.