Specialisten op het gebied van o.a. Verkeersveiligheidsaudit, Verkeersontwerp Parkeren en Langzaam verkeer

Specialisten op het gebied van ✓ Verkeersveiligheid audit, ✓ Verkeersontwerp ✓ Parkeren en ✓ Langzaam verkeer

Parkeerplan in Dongen

Een parkeerplan is noodzakelijk om voldoende en veilige parkeergelegenheden te generen. Bij parkeren staat een voertuig lang stil. Langer dan nodig is om bijvoorbeeld anderen in- of uit te laten stappen of om goederen te laden en lossen. Voor iedere parkeergelegenheid moet een parkeerplan worden opgesteld. VAGN uit Dongen, nabij Tilburg, helpt u hier graag bij.

Lang of kort parkeren? Wat staat er in uw parkeerplan?

Er is natuurlijk verschil tussen langdurig en kort parkeren. Bij kort parkeren denkt u bijvoorbeeld aan parkeren om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen. Bij lang parkeren gaat het om parkeren voor huizen. Voor beide gevallen is natuurlijk een ander parkeerplan nodig. Mensen willen niet te ver lopen als ze thuis hun auto parkeren. Hier moet u met uw plannen rekening mee houden. Ook als het gaat om boodschappen doen, zijn er zaken waarop u moet letten. Denk bijvoorbeeld aan het parkeren voor mensen die rolstoel gebonden zijn of een andere handicap hebben. Daarnaast moet u ook denken aan oudere mensen die slecht ter been zijn. Er is dus veel om over na te denken.

Schakel professionele hulp in

Heeft u vragen over verkeersveiligheid, het verbeteren van het gedrag van mensen in het verkeer of het verzorgen van een goede doorstroming rond uw parkeergelegenheid? Ook dan kunt u ook bij ons terecht. Wij geven u deskundig advies en kijken samen met u hoe u uw parkeerplan nog beter kunt maken. Neem via ons contactformulier contact op, of bel naar 06 - 11010230 om een van onze medewerkers te spreken.