Specialisten op het gebied van ✓ Verkeersmanagement, ✓ Stedenbouw, ✓ Landschapsarchitectuur en ✓ Grafische vormgeving

Parkeerplan

Een parkeerplan is noodzakelijk om voldoende en veilige parkeergelegenheden te generen. Parkeren is het laten stilstaan van een voertuig, voor langere tijd dan nodig is voor het laten in- en uitstappen van anderen of het laden en lossen van goederen. Voor iedere parkeergelegenheid moet een parkeerplan worden opgesteld. .

Lang of kort parkeren? Wat staat er in uw parkeerplan?

Er is natuurlijk verschil tussen langdurig en kort parkeren. Bij kort parkeren moet u bijvoorbeeld denken aan parkeren om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen. Bij lang parkeren gaat het om parkeren voor huizen. Voor beide gevallen is natuurlijk een ander parkeerplan nodig. Mensen willen niet te ver hoeven lopen als ze thuis hun auto parkeren. Hier moet u met uw plannen rekening mee houden. Ook als het gaat om het doen van boodschappen zijn er zaken waar op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan het parkeren voor mensen die rolstoel gebonden zijn, of een andere handicap hebben. Daarnaast moet u ook denken aan oudere mensen die slecht ter been zijn. Veel om over na te denken dus. Heeft u vragen over verkeerveiligheid, het verbeteren van het gedrag van mensen in het verkeer, of het verzorgen van een goede doorstroming rond uw parkeergelegenheid? Ook dan kunt u ook bij ons terecht.

Schakel professionele hulp in

Schakel onze professionele hulp in, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Wij geven u deskundig advies en kijken samen met u hoe u uw parkeerplan nog beter kunt maken. Neem via ons contactformulier contact op, of bel naar 06 - 11010230 om een van onze medewerkers te spreken.