Specialisten op het gebied van o.a. Verkeersveiligheidsaudit, Verkeersontwerp Parkeren en Langzaam verkeer

Verkeersdeskundige

Voor het inschakelen van de hulp van een verkeersdeskundige, kiest u voor VAGN uit Dongen, nabij Tilburg. Het vakgebied van verkeerskunde is zeer divers, waardoor we ons breed oriënteren in het werkveld. We houden ons onder meer bezig met beleid, verkeersonderzoeken en openbaar vervoer. Zowel wegbeheerders, bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht.

Wat doet een verkeersdeskundige?

Een verkeerskundige van ons verkeerskundig adviesbureau houdt zich bezig met vervoer, verkeer en mobiliteit. Onze deskundigen verdiepen zich in de dynamische wereld van het verkeer, waardoor we weten hoe dit het beste georganiseerd wordt. We helpen u daarom graag verder met verkeersdeskundige én verkeerstechnische taken. Denk hierbij onder andere aan:

Schakel de hulp in van onze deskundigen

Een verkeersdeskundige van ons verkeersbureau staat klaar om u verder te helpen. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar 06 - 11010230.