Verkeerskundige

Voor het inschakelen van de hulp van een verkeersdeskundige, kiest u voor VAGN uit Dongen, nabij Tilburg. Het vakgebied van verkeerskunde is zeer divers, waardoor we ons breed oriënteren in het werkveld. We houden ons onder meer bezig met beleid, verkeersonderzoeken en openbaar vervoer. Zowel wegbeheerders, bedrijven als particulieren schakelen de hulp in van een verkeerskundig adviseur van VAGN.

Wat doet een verkeerskundige?

Een verkeerskundige van ons verkeerskundig adviesbureau houdt zich bezig met vervoer, verkeer en mobiliteit. Een verkeerskundig adviseur verdiept zich in de dynamische wereld van het verkeer, waardoor we weten hoe dit het beste georganiseerd wordt. We helpen u daarom graag verder met verkeersdeskundige en verkeerstechnische taken. Denk hierbij onder andere aan:

Alle producten die we afleveren, worden volledig afgestemd op de vraag van u als opdrachtgever. Door de samenwerking met specialisten op het gebied van verkeersmanagement, stedenbouw, landschapsarchitectuur en grafische vormgeving, bieden wij u een breed spectrum van diensten aan.

Schakel de hulp in van een verkeerskundig adviseur

Bij ons staat altijd een verkeerskundige klaar om u verder te helpen. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en uw mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar 0162 - 69 59 09. Een verkeerskundig adviseur van ons verkeersbureau is u graag van dienst.